Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Καλή Σχολική Χρονιάαα!!!

 2021- 2022

   Με πολύ χαρά κι ανυπομονησία

  σας περιμένουμε

                            για τη σχολική χρονιά που ξεκινά                                               τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

          Ο Αγιασμός θα γίνει στις 9.00πμ στην αυλή του σχολείου.

            Όλα τα νήπια μπορούν να συνοδεύονται από 1 γονέα                                             (λόγω των  αναγκαίων μέτρων πρόληψης διασποράς του ιού COVID-19)

   Είναι απαραίτητο να έχουν κάνει selftest (σύμφωνα με την εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ  Φ7/111145/Δ1/ 9-9-21 με θέμα «Λειτουργία Νηπιαγωγείων για το σχολικό έτος 2021-2022»:

α) Η διενέργεια αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) είναι υποχρεωτική για τους/τις μαθητές/τριες όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Εξαιρούνται του μέτρου, τα παιδιά που έχουν ιστορικό νόσησης εντός του τελευταίου 6μήνου.

β) Η είσοδος των μαθητών/μαθητριών στο σχολείο γίνεται με επίδειξη βεβαίωσης αρνητικού αποτελέσματος

γ) Η σωστή χρήση κατάλληλης προστατευτικής μάσκας (υφασμάτινης ή απλής χειρουργικής) είναι υποχρεωτική για όλους/ες τους/τις μαθητές/τριες σε όλα τα τμήματα, τους εκπαιδευτικούς και το λοιπό προσωπικό, καθώς και για τους επισκέπτες των νηπιαγωγείων.

              ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:  Από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων: οι γονείς  από 8/9/2021 έως 17/9/2021, μπορούν να παραλαμβάνουν 6 δωρεάν self-test (για τις επόμενες 3 εβδομάδες λειτουργίας των σχολείων) από τα φαρμακεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου